Blog

René Koelman over de toekomst van kaas

Hoe ziet de toekomst van kaas eruit? Gaat het meer naar onbewerkte producten, of zijn er andere ontwikkelingen te verwachten? Onze kaaskenner René Koelman van Bourgondisch Lifestyle geeft in zijn maandelijkse video antwoord op deze vragen.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met Bourgondisch Lifestyle, één van de vrienden van ChefsFriends. In de webshop kun je terecht voor allerlei smakelijke kazen. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Gijs Hoevenaars stopt bij De Lindehof en start Muggels by Gijs

Volgend artikel

Amateurkoks opgelet: zo zorg je voor een efficiënte keukenindeling

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.