Nieuws

Rantrée serveert surprisemenu op dag voor zomersluiting

Restaurant Rantrée in Maastricht maakt zich op voor de zomersluiting, die start op maandag 20 augustus en duurt tot en met dinsdag 4 september. Zondag 19 augustus wordt ‘afgesloten’ met een bijzonder surprisemenu van drie, vier of vijf gangen tijdens de lunch en het diner.

‘Nog één dag knallen door van alle restjes energie én voorraad een uniek menu te maken’, zo laat chef-kok en eigenaar Ralph Hermans weten.

Restaurant
Zondag 19 augustus sluit restaurant Rantrée de periode voor de zomersluiting af met een bijzonder surprisemenu, dat beschikbaar is in drie (39,50 euro), vier (49,50 euro) of vijf (59,50 euro) gangen.

Lunch en diner
Dit menu vervangt deze dag de reguliere menu’s voor lunch en diner. ‘Verwacht verrassende en unieke culinaire creaties’, verklapt Ralph alvast.

JRE-Nederland
Reserveren kan via de website van restaurant Rantrée, dat is aangesloten bij JRE-Nederland. De zomersluiting is van 20 augustus tot en met 4 september.

Nieuwe locatie Rantrée

Media november verhuist Rantrée naar een nieuwe locatie: de negende verdieping van een nieuw hotel in het Dormio Resort Maastricht. ChefsFriends sprak met chef-kok en eigenaar Ralph Rantrée over wat het moet gaan worden.

Vorig artikel

Spaanse keten Room Mate opent hotel in Rotterdam

Volgend artikel

De beste restaurants en hotels in Noordwijk en omgeving

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.