Nieuws

Quarz Muiderberg viert start zomertijd met gratis cocktail

Een cocktail kan altijd, maar een associatie met de zomer is er zeker. Erg leuk dus dat de start van de zomertijd voor restaurant Quarz in Muiderberg aanleiding is dit seizoen te verwelkomen. Wie 26 maart een bestelling plaatst in de foodbar of de veranda, geniet van een gratis cocktail.

Zondag 26 maart om 2.00 uur zetten we de tijd weer een uur vooruit en verwelkomen we de zomer alvast een beetje.

Michèle en Nicky Quarz van restaurant Quarz in Muiderberg vieren de start van de zomertijd met een gratis cocktail voor iedereen die op die dag een bestelling plaatst van de foodbarkaart in de foodbar of op de verwarmde veranda.

Lunch of diner
Kom je lunchen of dineren in het restaurant, dan bieden de ondernemers je een gratis glas gekoelde rosé aan als aperitief. ‘Om het zomergevoel los te maken.’

Voorwaarden
Er zijn twee voorwaarden: je moet als gast vragen naar de ‘zomertijdcocktail’ en je kunt één keer gebruikmaken van de actie.

Video restaurant Quarz

Michèle en Nicky Quarz zijn sinds vorig jaar eigenaar van restaurant Quarz in Muiderberg. Ze verhuisden van Lelystad, waar ze ’t Dijkhuysje exploiteerden, naar een locatie dichter bij de Randstad. ChefsFriends sprak met de ondernemers en legde het resultaat vast.

Vorig artikel

’t Klooster in Wijk bij Duurstede presenteert Hemelse Actie

Volgend artikel

Wellness in tophotels: de beauty’s van de beautysalons

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.