Nieuws

Puur Zee van Imko Binnerts toneel van lunch en proeverij Luxemburgse wijnen

Puur Zee in Wijk aan Zee, het restaurant van Imko Binnerts, is zondag 11 juni het toneel van een bijzondere wijnproeverij en lunch met de Luxemburgse wijnmaker Abi Duhr van Château Paugué.

Abi Duhr wordt gezien als een van de beste wijnmakers van Luxemburg en zijn wijnen van Château Paugué stijgen volgens Imko Binnerts ver uit boven de rest in de regio.

Een mooie aangelegenheid om Abi Duhr naar Wijk aan Zee te halen om bij Imko in zijn restaurant Puur Zee een proeverij te laten verzorgen. Aan bod komen bijzondere wijnen van dit Luxemburgse wijnhuis.

Aansluitend is er een 5-gangen lunch, die wordt begeleid door de wijnen van Château Paugué. De proeverij start om 12.30 uur en de lunch begint om 13.30 uur. Naar verwachting is de lunch om ongeveer 16.30 uur afgelopen.

De complete gastronomische middag wordt aangeboden voor 120 euro per persoon. Dat is inclusief een glas mousserend aperitief, de uitgebreide wijnproeverij, een 5-gangenlunch met gerechten van Imko Binnerts en bijpassende wijnen.

Wie aan wil schuiven kan reserveren via hotel@hoteldeklughte.nl of kan bellen met 0251-374304.

Restaurant Puur Zee is gevestigd in Hotel Villa de Klughte in Wijk aan Zee. Het horecabedrijf wordt gerund door Imko Binnerts en Cathy Moerdijk. Hotel Villa de Klughte ligt op steenworp afstand van het strand en de Noordzee.

Vorig artikel

Tuinfeest bij restaurant De Lindenhof in Giethoorn

Volgend artikel

Feestlunch bij Cordial vanwege jubileum Alliance

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.