Nieuws

Pulitzer Amsterdam tijdens Hotelnacht chocoladewalhalla

Pulitzer Amsterdam bestaat in 2020 vijftig jaar en trapt de verjaardag af met een heus chocoladefestijn. Ter gelegenheid van de achtste editie van de Hotelnacht staat het hoofdstedelijke hotel zaterdag 18 januari volledig in het teken van chocolade.

Het chocoladefestijn bij Pulitzer Amsterdam wordt georganiseerd in samenwerking met chocolademerk Lindt. Zaterdag 18 januari kun je bij het hotel in de hoofdstad terecht voor ‘een gigantische hoeveelheid chocolade, Lindt-geïnspireerde gerechten en chocoladecocktails op gouden deuntjes’.

Menu met chocolade
Liefhebbers kunnen aanschuiven voor het chocolicious driegangendiner voor 59 euro inclusief wijn, brier en fris. Daarin gerechten met een chocoladetwist.

Pulitzer’s Bar
In Pulitzer’s Bar kun je genieten van op chocolade van Lindt geïnspireerde cocktails, golden oldies en chocolade in alle soorten en maten. De bartenders hebben de lekkerste cocktails gecreëerd en bij het bestellen van één van de chocoladedrankjes ontvang je een gouden ticket met kans op een ‘gigantisch chocoladepakket’ van Lindt.

50-jarig bestaan
Het chocolade-evenement tijdens de Hotelnacht Amsterdam is de start van de viering van het vijftig jarig bestaan van Pulitzer Amsterdam.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Welkom 2020-arrangement bij De Leuf in Ubachsberg

Volgend artikel

Wilde middag bij Brienen aan de Maas vanwege jubileum

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.