Nieuws

Pulitzer Amsterdam in lijst met ‘beste vernieuwde hotels’

Wil jij verblijven in het beste (ver)nieuw(d)e hotel van Europa, dan moet je volgens Travel + Leisure Magazine naar Pulitzer Amsterdam. Het is één van de locaties die een plek hebben gekregen op It List 2017 met daarop de beste nieuwe of ingrijpend vernieuwde hotels en resorts van de wereld.

Magazine Travel + Leisure heeft de 2017 ‘It List’ onthuld. Daarop staan de beste nieuwe of ingrijpend vernieuwde hotels of resorts wereldwijd.

Pulitzer Amsterdam is één van de zeven Europese hotels, die deze titel in ontvangst hebben mogen nemen.

Gastvrijheid en design
Voor general manager Alexander van Gastel is het vooral een ‘geweldige bevestiging dat ons team het beste aan Nederlandse gastvrijheid en design te bieden heeft na de heropening in augustus 2016’.

Amerikaans reistijdschrift
Voor de lijst beoordeelt het Amerikaanse reistijdschrift alle belangrijke hotelopeningen over de hele wereld en maakt daarbij gebruik van een breed netwerk van redacteuren. De twaalfde editie van de lijst is te hier te bekijken.

Vorig artikel

Haute Couture van Mart Visser en diner van Dick Middelweerd

Volgend artikel

Foto’s vernieuwd sterrestaurant Spetters in Breskens

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.