Nieuws

Pulitzer Amsterdam introduceert getaway voor het hele gezin

Hotel Pulitzer Amsterdam heeft de Kids Getaway Package geïntroduceerd. Ontdek tijdens deze 48 uur durende getaway voor het hele gezin wat de hoofdstad allemaal te bieden heeft voor families.

Pulitzer Amsterdam verwelkomt reizigers van alle leeftijden en de Kids Getaway Package maakt reizen met kinderen comfortabel en plezierig voor het hele gezin.

Families
‘Ontdek tijdens een 48 uur durende getaway voor het hele gezin wat Amsterdam allemaal te bieden heeft voor families’, zo laat het hotel weten aan ChefsFriends.

NEMO Science Museum
De package bestaat uit een verblijf van twee nachten, tickets voor het NEMO Science Museum, een kijkje in de keuken en het versieren van het eigen dessert in samenwerking met de chef, persoonlijke hulp van de conciërges en een diner in restaurant Jansz ter waarde van 150 euro (inclusief speciaal kindermenu).

Reserveren
De Kids Getaway Package is te boeken voor een vanaf-prijs van 950 euro, gebaseerd op twee volwassenen en twee kinderen voor een verblijf van twee nachten.

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar reservations@pulitzeramsterdam.com of door te bellen met telefoonnummer (020) 523 52 35.

Family Program
In de zomerperiode breidt Pulitzer Amsterdam het ‘Family Program’ uit. Nieuw is onder andere een speurtocht voor kinderen door het hotel, waarbij ze alle 25 grachtenpanden van het hotel kunnen ontdekken.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Laatste Appartement-Suites Strandhotel Cadzand-Bad gereed

Volgend artikel

Restaurants richten NorthSeaChefs Nederland op

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.