Nieuws

Pulitzer Amsterdam biedt gasten ultieme James Bond-ervaring

Wil jij enkele dagen leven als James Bond? Dat kan met het weekendarrangement ‘Live Like James Bond’ van Pulitzer Amsterdam. Je waant je twee nachten in het fascinerende leven van de beroemde geheimagent. In de eerste week van oktober staat 007 bovendien ook in de bar in de schijnwerpers.

Aanleiding voor het weekendarrangement ‘Live Like James Bond’ van Pulitzer Amsterdam aan de Keizersgracht is de Global James Bond Day op donderdag 5 oktober. Het hotel biedt je hiermee de gelegenheid om je twee nachten te wanen in het fascinerende leven van 007.

Shaken, not stirred
Een Martini ‘shaken, not stirred’ wacht je op in je hotelkamer en de salonboot Pulitzer Amsterdam vaart langs de Magere Brug en Reguliersgracht 36, die allebei voorkomen in de film ‘Diamonds are forever’. Een exclusieve ‘Diamond & Champagne VIP’ tour bij Gassan Diamonds maakt de James Bond-ervaring compleet.

Hotelbar
Van maandag 2 tot en met zondag 8 oktober speelt de geheimagent eveneens de hoofdrol in de bar van het hotel. Deze wordt een week lang omgetoverd tot de favoriete bar van Mr. Bond en in samenwerking met Sipsmith is een speciaal menu samengesteld.

Cocktails en Martini
Op het menu staan zes klassiekers van James Bond, waaronder de alom bekende Vesper cocktail en Vodka Dry Martini. Speciaal geserveerd met de bekende 007-muziek op de achtergrond.

Vorig artikel

Nieuwe chef voor restaurant van Kruisherenhotel Maastricht

Volgend artikel

Anna Rollema hotelmanager Pillows Anna van den Vondel Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.