Nieuws

Publiek prijst SkyLounge Amsterdam bij hotelbarwedstrijd

We hebben het al vaker over de SkyLounge van DoubleTree by Hilton Amsterdam gehad. Vaak vanwege het unieke uitzicht. Nu om een andere reden: de hotelbar is in de prijzen gevallen.

SkyLounge Amsterdam, gevestigd op de 11e etage van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, wint met maar liefst 2.625 stemmen wederom de publieksprijs van de Best Hotel Bar Award.

In 2013 mocht SkyLounge Amsterdam al de titel Best Hotel Bar Award in ontvangst nemen en nu krijgt de hotelbar voor de tweede keer een enorme waardering van haar gasten.

Caroline Receveur
‘Geen wonder dat deze bar zoveel stemmen krijgt’, zegt de jury over SkyLounge Amsterdam. ‘Dit is verreweg de drukst bezochte hotelbar van Amsterdam. Opvallend is dat het hotel voortdurend bezig is met innovatie en verbetering van het product’.

Ben je nog niet in de gelegenheid geweest om de hotelbar te bezoeken, maar wil je wel graag zien hoe het eruit ziet? Wij zijn voor jou geweest en kregen van hotelmanager Caroline Receveur persoonlijk een rondleiding. In de onderstaande video zie je het resultaat.

 

Vorig artikel

Nieuw restaurant voor Peter Lute in Amsterdam

Volgend artikel

The Tailor in Krasnapolsky beste hotelbar van het jaar

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.