Nieuws

Proeverij met zestig wijnen bij Imko’s Puur Zee in Wijk aan Zee

Wijnen uit Duitsland, Slovenië, Oostenrijk, Israël en Luxemburg zijn te proeven tijdens een uitgebreide proeverij bij Imko’s Puur Zee in Wijk aan Zee. Cathy’s Taste en Winterberg Wijnen zorgen voor een uitgebreide proeftafel en aansluitend is er de gelegenheid om te genieten van een menu van vier gangen.

‘We kunnen natuurlijk niet helemaal stil blijven zitten zo kort voor de feestdagen’, aldus Cathy Moerdijk en Imko Binnerts. Daarom houden ze zondag 2 december een uitgebreide wijnproeverij van Cathy’s Taste en Winterberg Wijnen.

Duitsland en Oostenrijk
Marco Winterberg is al jaren gespecialiseerd in mooie wijnen uit Duitsland en Oostenrijk en dat wordt samen met de wijnen van Cathy een reuze aantrekkelijke proeftafel.

Keuken
Er zijn zestig geselecteerde wijnen te proeven en de keuken zorgt dat je ook geniet van af en toe een smakelijk hapje. De proeverij duurt van 14.00 tot 17.00 uur en is bezoeken voor 15 euro per persoon.

Menu van vier gangen
Wie dat wil, kan aansluitend genieten van een viergangenmenu, dat wordt geserveerd in de Puur Zee bar & bistro. En waarbij uiteraard enkele wijnen van Marco en Cathy worden geserveerd.

Reserveren
De prijs voor het diner bedraagt 40 euro, voor de bijpassende wijnen wordt 20 euro gerekend. Reserveren kan voor te bellen met telefoonnummer (0251) 37 43 04 of door een e-mail te sturen naar post@puurzee.nl.

Vorig artikel

Win gesigneerd exemplaar kookboek Het jaar van Guus en Dick

Volgend artikel

Lunch of diner van Soenil Bahadoer in decor Vincent van Gogh

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.