Nieuws

Proeverij met Italiaanse wijnen bij Winselerhof in Landgraaf

Hotel Winselerhof in Landgraaf houdt zaterdag 16 en zondag 17 november de jaarlijkse najaarsproeverij. Als gast geniet je van Italiaanse wijnen van diverse producenten, gefaciliteerd door wijngroothandel Vinissimo. Aansluitend wordt een diner van vier gangen geserveerd.

Geniet van Italiaanse wijnen bij Winselerhof in Landgraaf tijdens de najaarsproeverij op zaterdag 16 en zondag 17 november.

Oostwegel Collection
In de Rome Zaal van het hotel, dat onderdeel is van Oostwegel Collection, presenteren diverse Italiaanse producenten van 14.00 tot 18.00 uur hun wijnen.

Aansluitend aan de proeverij wordt een diner van vier gangen geserveerd in restaurant Pirandello. Tijdens het diner is er livemuziek van een Italiaanse duo.

Arrangement
Het arrangement heeft een vanaf-prijs van 149 euro per persoon. Inbegrepen zijn de wijnproeverij op zaterdag of zondag, ontvangst met prosecco en amuse, een viergangendiner inclusief mokkaservies en een overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet. Via deze link kun jij je plek aan tafel reserveren.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wijnmakerslunch Gérard Bertrand bij De Lindenhof in Giethoorn

Volgend artikel

Eigenaren willen aantal kamers Hotel De Wereld verdubbelen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.