Advertorial

Proeven en inspiratie opdoen tijdens BBQ tasting bij Schmidt Zeevis

Advertorial – Ze zijn superieur achter de barbecue en wonnen vorig jaar de Big Green Egg BBQ Contest bij FG Food Labs van François Geurds: de Soul Smokers. Zaterdag 28 juli showen deze grillmasters van 10.00 tot 17.00 uur bij Schmidt Zeevis Rotterdam wat allemaal mogelijk is met vis.

Soul Smokers
Low & slow is de kracht van de Soul Smokers, de eigen rubs hun geheim. Deze absolute experts toonden zich de beste tijdens de Big Green Egg Contest bij FG Food Labs in Rotterdam.

Rotterdam
Zaterdag 28 juli komen ze naar Schmidt Zeevis en delen ze – onder leiding van Elbert Hodge – hun tips tijdens een BBQ tasting op het parkeerdek voor de winkel aan de Matlingeweg.

Vis
Het duo serveert de heerlijkste visgerechten, met hart en ziel bereid op hun offset smoker. Bij de sardine piripiri lik jij je vingers af en van de Caribbean dorade wil je geheid een extra portie.

Benieuwd naar de schier oneindige barbecuemogelijkheden met vis, kom dan gratis proeven en inspiratie opdoen.

Vorig artikel

Wijn-spijslunch Duitsland, Oostenrijk en Bulgarije bij Herberg Onder de Linden

Volgend artikel

Zes gangen voor de prijs van vier bij De Jonge Dikkert Amstelveen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.