Nieuws

Proeftuin Menu in moestuin van Landgoed Wolfslaar in Breda

Landgoed Wolfslaar in Breda heeft een eigentijdse moes- en kruidentuin, de Warmoezerij. Hier vindt onder de noemer ‘Proeftuin Menu’ een maand lang een proeverij plaats waar jij bij aan kunt schuiven.

Van 21 augustus tot en met 25 september voert Wolfslaar iedere dinsdagavond het Proeftuin Menu, een menu dat bestaat uit drie gangen met groenten en fruit uit eigen tuin.

Gasten nemen plaats aan een gezellige lange robuuste tafel met maximaal 14 personen, en worden verrast met een wekelijks wisselend driegangenmenu met producten en ingrediënten uit de moes- en kruidentuin.

Het Proeftuin Menu bestaat dus uit drie gangen met wijn, water en koffie of thee. Dit wordt aangeboden voor een all-in prijs van 55 euro per persoon. Deelnemers zitten aan één lange tafel van maximaal 14 personen en worden rond 18.00 uur verwacht voor een drankje en introductie. Het diner start om 18.30 uur.

Reserveren kan uitsluitend via info@wolfslaar.com met vermelding van de datum, het aantal personen en de vermelding van ‘Proeftuin Menu’. Je kunt voor maximaal 6 personen per avond reserveren.

Landgoed Wolfslaar ligt in het groene buitengebied van Breda. Het koetshuis vormt met sterrestaurant Wolfslaar het culinaire hart van het landgoed. Chef-kok is Maarten Camps.

Vorig artikel

Zomerarrangement bij Pieters Restaurant in Bergambacht

Volgend artikel

Feestweek met 10-gangenmenu bij DeliCees in Dordrecht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.