Nieuws

Proef de Veluwe bij Hotel De Sterrenberg in Otterlo

Hotel De Sterrenberg in Otterlo komt met een arrangement waarbij de Veluwe centraal staat. Het Proef de Veluwe-arrangement is meer dan alleen een hotelovernachting.

Hotel De Sterrenberg is een viersterrenhotel in het hart van de Veluwe. Het hotel telt 44 kamers, allen modern en warm ingericht en staat ook bekend om de goede wellness en verfijnde streekkeuken van restaurant Cèpes.

Het Proef de Veluwe-arrangement bevat twee overnachtingen inclusief twee maal een culinair 4-gangendiner, twee keer een uitgebreid ontbijtbuffet, op zaterdag een heerlijke wandeling met de boswachter, een toegangskaart voor het Nationale Park de Hoge Veluwe, gebruik maken van zwembad met infraroodsauna, fitness en wellness, en een fiets- en wandelkaart van de Veluwe.

Restaurant Cèpes
Het arrangement is te boeken vanaf 410 euro voor de Cosy-kamer op basis van twee personen en 2 nachten. Een Charme-kamer kost 460 euro. En de kamers Charme XL, Deluxe en Atelier kosten 510 euro.

Restaurant Cèpes staat onder leiding van Robert Hartelman. De chef-kok kookt met producten van het seizoen en waar mogelijk met ingrediënten uit de streek. Zo komen de biologische melkproducten van de zuivelboerderij IJsseloord in Arnhem en de kaas van Olde Remeker uit Lunteren.

Goed bereikbaar
Hotel De Sterrenberg ligt aan de rand van Nationale Park De Hoge Veluwe ten noordoosten van Ede en is vanuit Utrecht via de A1 binnen driekwartier bereikbaar. Het hotel vormt een prima uitvalsbasis voor bezoeken aan Kootwijkerzand, het Kröller-Müller museum en Jachthuis Sint Hubertus.

Het Proef de Veluwe-arrangement is hier te boeken.

Vorig artikel

Foto's: Nieuw Motel One aan Waterlooplein in Amsterdam

Volgend artikel

Aantrekkelijk vooruitboeken bij Kaatje bij de Sluis in Blokzijl

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.