Nieuws

Proef nieuwe kaart De Vrienden van Jacob tijdens speciaal diner

Wil jij als eerste proeven van de nieuwe kaart van De Vrienden van Jacob, het sterrestaurant van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord? Dat kan donderdag 6 juli tijdens een speciaal geserveerd tiengangendiner, waarbij ieder gerecht wordt geproefd. Een plek aan tafel heb je voor 112,50 euro per persoon.

Vier keer per jaar introduceert het door Michelin met één ster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob een nieuwe menukaart.

Landgoed Duin & Kruidberg
Gasten van de eetgelegenheid van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord krijgen dan de gelegenheid om ‘voor te proeven’.

Alain Alders
De nieuwste kaart van chef Alain Alders en zijn team wordt gepresenteerd op donderdag 6 juli. Die avond geniet je van een speciaal tiengangendiner, waarbij ieder gerecht wordt geproefd. Je proeft onder andere poulpo, makreel, aardbeien en blauwe bes.

Reserveren
Een plek aan tafel heb je voor 112,50 euro per persoon. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@duin-kruidberg.nl.

Restaurant De Vrienden van Jacob is aangesloten bij JRE-Nederland.

Vorig artikel

Daddy’s Sunday Roast op Vaderdag bij Brasserie NL

Volgend artikel

Kreeftenmenu bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.