Nieuws

Proef herfst en winter bij De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk

De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk serveert tot en met eind januari een Herfst-/Winterarrangement. Dit betekent dat jij in het restaurant van Frank Streefland kunt genieten van een vijfgangendiner inclusief vier amuses en een glas champagne voor 65 euro.

Laat je meenemen op een smakelijke reis door de polder, aldus Frank Streefland over zijn arrangement voor de herfst- en wintermaanden.

Champagne
In november, december en januari geniet je bij De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk van een glas champagne, vier amuses en vijf gangen voor 65 euro (vraag naar de voorwaarden).

Wijnen
Desgewenst is een bijpassend wijn- of alcoholvrij arrangement beschikbaar. Deze is niet bij de bovengenoemde prijs inbegrepen.

Reserveren
Reserveren kan telefonisch via (0182) 60 20 16 of online via de website van De Nieuwe Polderkeuken. Geef in beide gevallen aan dat je komt voor het Herfst-/Winterarrangement. In het weekeinde is een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Beleef de polder

Bij restaurant De Nieuwe Polderkeuken speelt de directe omgeving een grote rol. De polder inspireert chef-kok en eigenaar Frank Streefland. Het leidde onder andere tot dit chocoladedessert.

Vorig artikel

Diner met wijnen uit de Bourgogne bij ’t Amsterdammertje

Volgend artikel

Klassiekers van tien jaar Vork & Mes Hoofddorp in één menu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.