Nieuws

Primeur voor Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte

Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte gaat flink investeren. Het bekende Twentse horecabedrijf gaat verduurzamen en krijgt dakpannen die geintegreerd zijn met zonnecellen. Daarnaast gaat meerdere kamers op de schop.

Volgens eigenaar Raymond Strikker is De Bloemenbeek het eerste hotel in Nederland met deze speciale dakpannen. Ook worden in het kader van de verduurzaming de daken opnieuw geïsoleerd en alle hoge temperatuur radiatoren in de kamers verwijderd en vervangen door hoogwaardige Daikin warmtepomp technologie geschikt voor verwarmen en koelen.

Met deze investeringen wordt ook het gasverbruik in het hotel terug gedrongen. ‘Uiteraard zullen met de het opnieuw inrichten van meerdere (bad) kamers en suites ook de belangrijke gastbeleving als toonaangevend Landhuishotel een extra impuls geven’, aldus Strikker.

Volhoudbare toekomst
Alle investeringen lopen óf voorop , of passen volledig bij het huidige provinciale, regionale en lokale beleid om gezamenlijk te werken aan een innovatieve, schone en volhoudbare toekomst en leefomgeving, meldt De Bloemenbeek

Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte heeft 57 stijlvolle en luxueus ingerichte suites en kamers. Het restaurant onder leiding van SVH Meesterkok Michel van Riswijk beschikt over een Michelinster.

Onlangs vierde chef-kok Michel van Riswijk zijn 30-jarig jubileum bij De Bloemenbeek. Daarvan maakte R & R media en advies, het moederbedrijf van ChefsFriends.nl, een videoverslag.

Vorig artikel

Poldermenu bij La Provence in Bommelerwaard

Volgend artikel

Upcoming restaurant De Nieuwe Winkel naar nieuwe locatie

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.