Nieuws

Pre-vakantie surprisemenu bij Rantree in Maastricht

Nog één dag alles uit de (koel)kast om daarna te gaan genieten van een welverdiende vakantie. Zondag 20 augustus doen ze dat bij restaurant Rantree in Maastricht. Chef-kok Ralph Hermans serveert die dag een pre-vakantie surprisemenu van drie, vier of vijf gangen.

Restaurant Rantree in Maastricht heeft zomersluiting van 23 augustus tot en met 5 september. Op de laatste dag voor de vakantie, dat is zondag 20 augustus, haalt het team van Jennifer Silvius-Hermans en Ralph Hermans nog eenmaal alles uit de (koel)kast om jou te verwennen met een mooi verrassingsmenu.

Drie gangen
Dit zogeheten pre-vakantie surprisemenu is beschikbaar in drie (39,50 euro), vier (49,50 euro) of vijf gangen (59,50 euro) en komen die dag in de plaats van de reguliere menu’s.

Reserveren
Reserveren kan via de website van Rantree, dat is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland. Geef dan ook even aan of er specifieke wensen of allergie- of dieetwensen zijn.

Vorig artikel

Derde editie gala Les Patrons Cuisiniers in januari in Breukelen

Volgend artikel

P’rooflokaal Veghel wordt restaurant SILLYFOX

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.