Nieuws

Pre-holiday summer menu bij Restaurant ONE in Roermond

Restaurant ONE in Roermond viert van 21 juli tot en met 12 augustus zomervakantie. Maar wie voor de vakantie nog wil genieten van de keuken van sterkok Edwin Soumang, kan gebruik maken van een speciaal pre-holiday summer menu.

Het pre-holiday summer menu bestaat uit 5 of 7 gangen. Beide arrangementen zijn inclusief huisaperitief, huiswijn wit en/of rood, tafelwater en koffie of thee met friandises. Het 5 gangenzomermenu wordt aangeboden voor de all-in prijs van 100 euro. Het 7-gangenmenu voor 130 euro.

Het speciale menu wordt van dinsdag tot en met vrijdag als diner aangeboden en op vrijdag en zaterdag als lunch. Op 21 juli gaat ONE dicht om op 12 augustus het restaurant weer te openen.

Wie wil reserveren kan bellen met 0475 600 262 onder vermelding van ‘pre-holiday summer menu’.

Restaurant ONE is gevestigd in een oude fabriek aan de rand van het stadscentrum van Roermond. Naast het restaurant is een moestuin gevestigd waar chef-kok Edwin Soumang veel van zijn groenten en kruiden vandaan haalt. Het restaurant beschikt over een Michelinster.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De Librije op plaats 46 in The World’s 50 Best Restaurants 2019

Volgend artikel

Zomermenu Carstens met horsmakreel en kersen uit de Betuwe

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.