Nieuws

Portugese avond bij ’t Nonnetje met gastkok Rui Silvestre

Dat Michel van der Kroft een groot fan is van de Portugese cuisine, behoeft eigenlijk geen uitleg meer. Binnenkort komt zijn kookvriend Rui Silvestre over vanuit Portugal om bij ’t Nonnetje in Harderwijk op 14 en 15 juni een culinaire avond te verzorgen. En jij kunt daarbij aanwezig zijn.

Rui Silvestre is chef-kok van het met een Michelinster bekroonde restaurant Bon Bon, gelegen in de populaire Portugese regio Algarve. Hij komt op 14 en 15 juni naar Nederland om samen met Michel te koken in ’t Nonnetje.

De avond wordt gevuld met drie gerechten van de Portugese gastkok Rui en drie gerechten van thuiskok Michel. Verder wordt de avond aangekleed met rake amuses, een bruisend Portugees aperitief, bijpassende Portugese wijnen verzorgd door Roel Helming van Ovino, mineraalwater en koffie met friandises.

Michel van der Kroft
Dit arrangement wordt aangeboden voor een all-in prijs van 125 euro per persoon. De Portugese sterrenavond begint om 19.00 uur en reserveren kan via www.hetnonntjes.nl/reserveren of via 0341-415848.

De liefde voor Portugal komt bij Michel van der Kroft door zijn vrouw. Die is afkomstig uit dit Zuid-Europese land. Regelmatig is Michel in Portugal om zich culinair te laten inspireren of om te koken bij een evenement of chef-uitwisseling. Op 14 en 15 juni komt ‘Portugal’ naar Nederland.

Vischmarkt in Harderwijk
Restaurant ’t Nonnetje is gelegen aan de Vischmarkt in Harderwijk. Het restaurant is bekroond met twee Michelinsterren en is lid van restaurantverenging Alliance Gastronomique.

Benieuwd naar de klassiekers van Michel van der Kroft? Wij schoven aan bij de jubileumlunch vanwege 10 jaar SVH Meesterkok. Lees de blog met heerlijke gerechten.

Vorig artikel

Baywatch Pool Party’s in rooftoppool hotel W Amsterdam

Volgend artikel

Traditie en klassiekers sieren menu van Avant-Garde Van Groeninge

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.