Nieuws

Portugese avond bij Restaurant Soigné in Bussum

Restaurant Soigné in Bussum is in de ban van de Portugese keuken. Daarom wordt er op dinsdag 24 en woensdag 25 oktober een Portugese avond gehouden. En jij kunt aanschuiven.

Deelnemers aan de Portugese avond worden ontvangen met een cocktail Pinto, gevolgd door een 4-gangendiner met ‘Portugese twist’. Bij elk gerecht wordt een bijpassend glas wijn uit Portugal geschonken.

De koffie en thee na afloop van het diner wordt geserveerd met een typisch Portugees lekkernijtje en een nationaal Portugees likeurtje.

De culinaire avond wordt vergezeld door Portugese Fado-muziek onder begeleiding van de uit Portugal afkomstige Antonio Codinha.

De avond start om 19.00 uur en deelname aan deze Portugese avond kost 135 euro per persoon. Reserveren kan via info@restaurantsoigne.nl onder vermelding van ‘Portugese avond’, naam, telefoonnummer en datum (24 of 25 oktober).

Restaurant Soigné is gevestigd in de Kapelstraat 16 in Bussum en staat te boek als een van de betere restaurants in Het Gooi. Chef-kok van Soigné is Dennis Jong, die ruim 8 jaar de keuken leidt en hiervoor werkte voor het Amstel Hotel.

Vorig artikel

Jubileumarrangement Hostellerie de Hamert voor jubilaris Harold Kok

Volgend artikel

Schilo van Coevorden tovert met king crab in Taiko Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.