Pop-up restaurant CRLSHVN bij De Zwaan Delden
Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden opent voor een maand lang het pop-up restaurant CRLSHVN bij De Zwaan in Delden. Aanleiding is dat de keuken van Carelshaven momenteel wordt verbouwd.
Gezien de grote, rigoureuze verbouwing van de keuken, is het bij Carelshaven op dit moment niet mogelijk om te dineren. Vanaf heden kunnen gasten daarom een tafel reserveren in het pop-up restaurant CRLSHVN, gevestigd bij collegahotel De Zwaan Delden, op 800-meter afstand van het landgoed.
De feestzaal van De Zwaan is omgetoverd tot het Carelshaven restaurant, waar één maand lang een vaststaand menu wordt geserveerd, compleet op de manier -en in stijl- zoals gasten van Carelshaven gewend zijn. Het pop-up restaurant staat onder leiding van Chef de Cuisine Daniel Nijkamp.
Gedurende een maand lang staan de chefs van De Zwaan Delden en Carelshaven schouder aan schouder. In het voorrestaurant bestel je van de a la carte kaart van De Zwaan, in het POP-UP restaurant ‘CRLSHVN’ geniet je van een Carelshaven-menu. Je kunt een 4-, 6- of 8-gangen diner reserveren, waarbij rekening wordt gehouden met dieetwensen.
Het diner wordt in Carelshavenstijl geserveerd. Van de bijzondere gerechten die gepresenteerd worden door de medewerkers van Carelshaven, tot de unieke aankleding en sfeer van het restaurant zoals gasten dat gewend zijn.
Tot eind februari kunt je een tafel reserveren in het pop-up restaurant CRLSHVN. Bij de reservering kun je een keuze maken tussen 4-, 6- of 8-gangen. Er wordt gewerkt met vaste aanvangstijden.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Reitsma Seafood, Non+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.