Nieuws

Pop-up beste cocktailbar van de wereld in Pulitzer Amsterdam

Cocktailliefhebbers opgelet. Pulitzer’s Bar van hotel Pulitzer Amsterdam wordt op 9 en 10 november overgenomen door het team van Dandelyan, de beste cocktailbar van de wereld volgens Tales of the Cocktail 2017. Beide dagen wordt een speciaal menu van exotische smaken en onverwachte combinaties geserveerd.

De klassieke art-deco hotelbar van hotel Pulitzer Amsterdam is in november twee dagen in handen van Dandelyan, gevestigd in het Mondrian Sea Containers hotel aan de oevers van de Thames in Londen.

Exotische smaken
Op donderdag 9 en vrijdag 10 november geldt een speciaal ontworpen menu vol met exotische smaken en onverwachte combinaties, aangevuld met een door Dandelyan gekozen muzieklijst.

Speciaal menu
Zowel gasten van het hotel als bezoekers van de bar krijgen de gelegenheid het eenmalige menu te ervaren. Daarop drankjes als ‘Evil Manhattan’, ‘Natural Born Gatherer’ en ‘Pinnacle Point Fizz’.

De take over is op donderdag van 18.00 tot 01.00 uur en op vrijdag tot 02.00 uur. Wil je alles meemaken op een ‘front row seat’, reserveer dan kosteloos je plek via deze link.

Vorig artikel

Aan de Zweth viert stijging in top 100 Lekker met arrangement

Volgend artikel

Diner met wijnen uit de Bourgogne bij ’t Amsterdammertje

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.