Nieuws

Pincoffs in Rotterdam wint prijs voor duurzaam ondernemen

Suitehotel Pincoffs in Rotterdam heeft een zogeheten Gaia Green Award gewonnen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan horecabedrijven die uitblinken op het gebied van duurzaam ondernemen.

De award staat voor de titel ‘duurzaamste hotel’ van Nederland en is een gezamenlijk initiatief van partijen die actief zijn in de verduurzaming van de horecasector. Onder hen restaurantvereniging Euro-Toques Nederland. Een onafhankelijke vakjury kiest winnaars in verschillende categorieën.

Edwin van der Meijde
Eigenaar Edwin van der Meijde beschouwt het winnen van de prijs als ‘een enorme eer’. ‘Wij zetten ons al sinds 2010 in als ambassadeurs voor een groenere en betere wereld. Niet met een opgeheven vinger, maar door ons motto Groen met een glimlach in vele facetten uit te dragen en aaibaar en herkenbaar te maken voor onze gemiddelde gast.’

Lees ook:
Hotel De L’Europe viert jubileum met feestelijke activiteiten
Hotel Okura Amsterdam viert 50-jarig jubileum
Hotel de Weverij en restaurant Cordial in andere handen

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Drietal uit topgastronomie start in Amsterdam met Stuyver

Volgend artikel

Met mes & stokjes: zeventig internationale gerechten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.