Nieuws

Pieters Restaurant in Bergambacht viert 3-jarig bestaan

Pieters Restaurant in Bergambacht bestaat drie jaar. Om dit te vieren, kun je in de zomermaanden genieten van de 4=3-actie. Met zijn vieren geniet je dan van het surprisemenu van vijf gangen inclusief aperitiefgarnituren en amuses, terwijl je maar voor drie personen afrekent.

Pieter de Ronde viert het 3-jarig bestaan van Pieters Restaurant in Bergambacht. In de zomermaanden is de 4=3-actie beschikbaar.

Surprisemenu
Je komt met vier personen en er wordt dan drie keer het surprisemenu à 58 euro afgerekend. Het menu telt vijf gangen, inclusief aperitiefgarnituren en amuses. Als de weersomstandigheden goed zijn, dan wordt het menu geserveerd in de heerlijke terrastuin.

Taxiservice
Exclusief voor gasten is er bovendien de mogelijkheid om je te laten ophalen en thuis brengen in een Mercedes V-klasse, waarin zeven personen passen. Deze dienst is een samenwerking met Taxireizen Bergambacht.

Wie hiervan gebruikmaakt, betaalt alleen de heenreis (reisafstand maximaal 30 minuten). De thuisreis wordt je aangeboden door Taxireizen Bergambacht.

Reserveren
Voor meer informatie en reserveringen kun je e-mail naar reserveren@pietersrestaurant.nl of bellen met nummer (0182) 355 750. Taxireizen Bergambacht is bereikbaar via telefoonnummer (06) 15 87 99 62.

Vorig artikel

3 x bier van Limburgse chefs

Volgend artikel

Huis ter Duin in Noordwijk opent Bubbles & Bites by Latour

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.