Nieuws

Pasta e Basta in februari bij Bilderberg Landgoed Lauswolt

Pasta e Basta meets Lauswolt krijgt in 2018 een vervolg. Vrijdag 2 en zaterdag 3 februari kun je in restaurant De Heeren van Harinxma weer genieten van Italiaanse gerechten, die omlijst door zang worden geserveerd. Je kunt nu al je plek aan een van de lange tafels reserveren.

Restaurant De Heeren van Harinxma kleurt in het nieuwe jaar weer in de Italiaanse driekleur. Het succes van Pasta e Basta krijgt namelijk een vervolg op Bilderberg Landgoed Lauswolt.

Arjan Bisschop
Vrijdagavond 2 en zaterdagavond 3 februari zorgt de keukenbrigade onder leiding van chef Arjan Bisschop voor heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken en zorgen de gastheren en -vrouwen van Pasta e Basta voor het Italiaanse gevoel.

Prosecco
De prijs voor het dinerarrangement bedraagt 90 euro per persoon. Hierbij zijn inbegrepen ontvangst met prosecco, vier gangen en koffie met Limoncello. Andere dranken zijn niet inbegrepen.

Aansluitend vind een after party plaats. De dranken die hier worden genuttigd, worden doorbelast op basis van nacalculatie.

Reserveren
Voor het maken van een reservering of het verkrijgen van meer informatie kan contact worden opgenomen met de afdeling reserveringen van Bilderberg Landgoed Lauswolt.

Telefonisch via nummer (0512) 38 12 45 of door het sturen van een e-mail naar lauswolt@bilderberg.nl.

Vorig artikel

Eindejaarsmenu bij sterrestaurant Bretelli in Weert

Volgend artikel

End of the Year diner bij Cucina del Mondo in Heerlen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.