Nieuws

Pascal Jalhay draagt culinaire stokje Bougainville Amsterdam over

Pascal Jalhay heeft het culinaire stokje van Bougainville in Amsterdam overgedragen aan executive chef Tim Golsteijn en wine director Lendl Mijnhijmer. Zij worden samen verantwoordelijk voor de exploitatie. Pascal nam het afgelopen jaar de opstart onder zijn hoede en stond daarmee aan de wieg van het restaurant in hotel TwentySeven.

‘De tijd is aangebroken om mijn externe adviesrol als signature chef van restaurant Bougainville in hotel TwentySeven in Amsterdam te beëindigen en het stokje over te dragen’, aldus Pascal Jalhay over zijn vertrek.

Pascal Jalhay
De exploitatie komt daardoor in handen van executive chef Tim Golsteijn en wine director Lendl Mijnhijmer. Pascal: ‘Wij hebben samen aan de wieg gestaan en ik heb er alle vertrouwen in dat zij mijn visie zullen voortzetten. Uiteraard kunnen zij altijd rekenen op mijn raad en advies.’

Tim Golsteijn
Tim noemt het ‘een grote eer’ dat hij nu op eigen benen mag staan en de ingeslagen weg voort te zetten. Hij presenteert binnenkort een nieuwe menukaart.

Hotel TwentySeven is eigendom van Eric Toren en gevestigd aan de Dam in Amsterdam, in het gebouw waarin ook de Koninklijke Industrieele Groote Club huisvest.

Binnenkijken bij hotel TwentySeven

Hotel TwentySeven aan de Dam in Amsterdam is luxe in optima forma. ChefsFriends mocht kort na de opening met de videocamera naar binnen.

Vorig artikel

SkyLounge van DoubleTree Amsterdam beste Europese hotelbar

Volgend artikel

Video: Rick van den Broek over Orangerie De Pol

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.