Nieuws

Pascal Jalhaij weer aan de slag als restaurantkok

Pascal Jalhaij, die ooit de culinaire wereld verraste door in korte tijd twee Michelinsterren bij elkaar te koken, keert terug aan de restaurantkachel. Na twaalf jaar weggeweest te zijn, gaat hij aan de slag in het restaurant van een nieuw te openen hotel in Amsterdam.

Op de Dam in hartje Amsterdam komt een nieuw hotel. In het hotel komt een ‘Chef’s-Room’, een uniek dining-concept voor maximaal 14 gasten. Jalhaij gaat hier leiding aan geven.

Jalhaij gaat het keukenteam inspireren, opleiden en trainen voor zowel lunch als diner. Eveneens zal hij de menukaart voor het restaurant, het suitediner, het ontbijt en de private dining gaan samenstellen.

Wanneer hij exact begint en wanneer het hotel de deuren opent is niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat Jalhaij aanblijft als culinair directeur bij Marfo. Hij is inmiddels gestopt met advieswerk voor vliegtuigmaatschappijen.

De 47-jarige Pascal Jalhaij kookt begin deze eeuw in korte tijd twee Michelinsterren bij elkaar bij restaurant Vermeer in Amsterdam. Met die prestatie nestelde hij zich direct in de vaderlandse kooktop.

Foto: The Lardon Company

Vorig artikel

Eigen speciaalbier van Gulpener voor restaurant ‘l Atelier

Volgend artikel

Niven Kunz over asperges, maar dan wel anders

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.