Videotorial

OverHEERLIJKE soep en salade uit Overijssel

Videotorial – In Overijssel wordt maar liefst 70 procent van de provinciegrond onderhouden door boeren. Boeren die met zorg omgaan met hun omgeving en op innovatieve en duurzame wijze de lekkerste producten maken. Zo ook bij de OverHEERLIJKE soep & salade receptenwedstrijd tijdens het Provinciefestival in Zwolle.

Steeds vaker stellen boeren in Overijssel hun bedrijf open voor publiek, delen ze hun verhaal en kun je direct bij de boer je producten kopen. Zo weet jij wat jij precies eet.

Recepten
De kracht van het regionale en lokale product kwam samen tijdens het Provinciefestival, waar de finale plaatsvond van de OverHEERLIJKE soep & salade receptenwedstrijd. Gemaakt met al het moois uit de provincie.

Gedeputeerde Esther Maij (Agro&Food) en de jury met o.a. foodblogger Made by Ellen konden proeven van OverHEERLIJKe recepten van soepen en salades van deelnemers uit heel Overijssel.

Vorig artikel

Chefs over de geheimen van de langoustine

Volgend artikel

Jubileumarrangement Hostellerie de Hamert voor jubilaris Harold Kok

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.