Nieuws

Originele jubileumactie bij Restaurant Meijer’s 2.0

Restaurants Meijer’s 2.0 in Medemblik bestaat 15 jaar. Dat betekent een originele actie waarbij de 15 lievelingsgerechten van het restaurant in een menu worden verwerkt. Per maand 5 lekkere gerechten.

In de haven van het Noord-Hollandse Medemblik ligt Restaurant Meijer’s 2.0, zoals het officieel heet. Het restaurant ligt aan de Oosterhaven 3 met zicht op de haven die in verbinding staat met het IJsselmeer.

Dit jaar bestaat het restaurant 15 jaar. Voor de eigenaren reden om een originele actie te bedenken, waarbij 3 maanden lang de 15 lievelingsgerechten van het restaurant voorbij komen. Per maand 5 in een menu voor een vaste, aantrekkelijke prijs van 40 euro.

Het oktober-menu bestaat uit tonijn met granny smith, komkommer en radijs, ossenworst met eendenlever, suikerbrood en rode biet, kabeljauw met witlof, ham en kaas, rund van stoofvlees, messenklever en knolselderij en een dessert na of voor 3,50 euro extra de keuze uit kaas.

Het menu is te bestellen door te bellen met 0228-591667.

Restaurant Meijer’s 2.0 is voor diner geopend van woensdag tot en met maandag. De lunchdagen zijn vrijdag, zaterdag en zondag.

Vorig artikel

Blog Bourgondisch Lifestyle: Loire en Jubbega

Volgend artikel

Janine Kinderman naar restaurant De Zeeuw in Haarlem

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.