Nieuws

Openingsmenu JanZen in Woerden van Jeroen en Natasja van Hensbergen

Jeroen en Natasja van Hensbergen verlaten ’t Klooster in Wijk bij Duurstede om restaurant JanZen in Woerden over te nemen. Om kennis te maken met de nieuwe zaak is er een speciaal openingsmenu.

Per 1 oktober krijgen ze de sleutel van hun nieuwe restaurant aan de Rietveld 130 in Woerden. Dat betekent eerst klussen en vanaf 9 oktober ontvangen ze de eerste gasten.

Om kennis te maken met het vernieuwe restaurant is er een speciaal openingsmenu samengesteld, die van 9 oktober tot en met eind november te boeken is.

Het openingsmenu bestaat uit een glaasje bubbels, amuses en een 5-gangenmenu. Dat alles voor slechts 47,50 euro per persoon. Het openingsmenu geeft een goed beeld van de culinaire koers die chef-kok Jeroen van Hensbergen in JanZen wil varen.

Reserveren kan door een mail te sturen naar restaurantjanzen@outlook.com. Zet daar duidelijk bij dat het om het openingsmenu gaat.

Het restaurant is gelegen aan de weg tussen Woerden en Bodegraven pal langs de Oude Rijn. Het restaurant beschikt over een ruime parkeerplaats.

Vorig artikel

All-in herfstmenu bij Soigné in Bussum

Volgend artikel

Foto’s vernieuwd Golden Tulip Jagershorst Leende

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.