Nieuws

Openingsdiner bij Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine in Oranjewoud

Wie kennis wil maken met de nieuwe Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine in Oranjewoud, kan kiezen voor een speciaal openingsdiner. Het gaat om een all-in menu met bubbels, water, wijnen en koffie met friandises.

In het Parkhotel Tjaarda in Oranjewoud nabij Heerenveen zit sinds kort Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine. Dit volledig vernieuwd restaurant is sinds kort open. Tot eind mei is er daarom een speciaal openingsdiner.

Het diner wordt bestempeld als een culinaire ontdekkingstocht en start met een glas bubbels. Daarna volgt een 3-gangen keuzemenu met bijpassende wijnen, een waterarrangement en koffie of thee met friandises. Het openingsdiner wordt aangeboden voor een all-in prijs van 75 euro.

Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine wordt gezien als het nieuwste gastronomische wapen van Friesland. Het restaurant serveert gerechten met lokale, eerlijke en pure ingrediënten.

Lees ook onze uitgebreide foodblog: ‘Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine nieuwe parel van Friesland’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jubileummenu met gesigneerd palingboek bij De Lindenhof in Giethoorn

Volgend artikel

Saskia en Rik: ‘Niet culinair, maar wel lekker veel suiker’

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.