Nieuws

Oostwegel Collection start met de verhuur van luxe woningen

Oostwegel Collection lanceert een nieuw concept. Villas & Residences, curated by Oostwegel Collection verhuurt luxe woningen op bijzondere locaties. Het Limburgse hotelbedrijf start met de verhuur van Villa Casa Blanca in Houthem-St. Gerlach: het voormalige familiehuis, waar vier generaties Oostwegel woonden.

Sinds 21 januari verhuurt het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection luxe woningen op bijzondere locaties. Dit nieuwe initiatief is in de markt gezet onder de naam ‘Villas & Residences, curated by Oostwegel Collection’.

Camille Oostwegel
‘Met dit nieuwe concept kunnen we een specifieke doelgroep bereiken’, aldus Camille Oostwegel. ‘Dat zijn gasten die waarde hechten aan een intieme omgeving voor een familiesamenzijn, een zakelijke reiziger die in het comfort van een huis wil verblijven of voor een corporate inspiratiesessie voor teams.’

Zelfvoorzienend
Volgens de directeur maken de luxe, goed uitgeruste woningen het mogelijk om volledige zelfvoorzienend te genieten van een verblijf.

Familiehuis
De eerste woning die in de verhuur is gegaan, is het voormalige familiehuis waar vier generaties Oostwegel woonden. Villa Casa Blanca in Houthem-St. Gerlach is een in 1929 door Fritz Peutz ontworpen kubistisch huis en inmiddels een Rijksmonument.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hotelnacht reikt prijzen uit aan Amsterdamse hotelbars

Volgend artikel

Zeven restaurants uit Zeeland serveren 4D experience

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.