Nieuws

Oosterschelde Kreeftenweek bij De Kleine Toren in Baarland

Restaurant De Kleine Toren van Baarland in het Zeeuwse Baarland stunt met een spectaculaire kreeftenweek. De regionale Oosterscheldekreeft staat van 29 juni tot en met 8 juli centraal in de Oosterschelde Kreeftenweek voor een zeer aantrekkelijke menuprijs.

Het gaat om een 5-gangenmenu waarin het Zeeuwse streekproduct ruimhartig is verwerkt. Zo staat er een tartaar van Oosterscheldekreeft op het menu, lauwwarme Oosterscheldekreeft, een bisque van Oosterscheldekreeft en een uitgehaalde of gegrilde halve Oosterscheldekreeft.

Het gaat om een 5-gangenmenu met amuses vooraf en de mogelijkheid om nog een extra kaasgang toe te voegen. Het menu wordt van 29 juni tot en met 8 juli aangeboden voor slechts 65 euro.

Reserveren voor de Oosterschelde Kreeftenweek kan via deze site.

Restaurant De Kleine Toren ligt in Baarland tussen Goes en Middelburg. Het restaurant is gevestigd in een voormalige kerk en wordt gerund door chef-kok Dennis van Nispen en sommelier Jelle Capelle. De Kleine Toren heeft een vermelding in de restaurantgids Lekker.

Vorig artikel

Nieuw WestCord Hotel in Rotterdam: Hotel Chicago

Volgend artikel

Lounge BBQ-avond bij Hotel-Restaurant Valuas in Venlo

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.