Nieuws

Oostenrijk centraal bij wijnmakersdiner In den Rustwat Rotterdam

Oostenrijk in de schijnwerpers tijdens een wijnmakersdiner bij restaurant In den Rustwat in Rotterdam. Woensdag 24 mei komt Thomas Lehner met zijn wijnen uit Burgerland naar Kralingen. De avond begint met een proeverij en aansluitend geniet je van een door Marcel van Zomeren en zijn team geserveerd vijfgangendiner.

Het wijnmakersdiner bij restaurant In den Rustwat is de uitkomst van een samenwerking tussen chef-kok Marcel van Zomeren, wijnmaker Thomas Lehner en Mark Haasdijk van Champagnist.

Bib Gourmand
De wijnen van Thomas maakten indruk tijdens een bezoek aan het de met een Bib Gourmand bekroonde eetgelegenheid.

Daarnaast was er ook een persoonlijke klik. Tussen twee creatieve autodidacten, die zich beiden laten leiden door kwaliteit en puurheid van ingrediënten.

Wijnproeverij
Met als gevolg een wijnmakersdiner, woensdag 24 mei (de dag voor Hemelvaart). De ontvangst is om 18.00 uur. Je neemt eerst deel aan een wijnproeverij en gaat vervolgens aan tafel om te genieten van vijf gangen.

Marcel wil alvast verklappen dat je onder andere Oosterscheldekreeft, asperges, boerderijkip, octopus en Wagyu gaat krijgen.

Reserveren
Reserveren kan telefonisch via nummer (010) 413 41 10 of door het sturen van een e-mail naar info@idrw.nl onder vermelding van ‘Thomas Lehner Wijnmakersdiner’. De kosten voor een avond all-in bedragen 85 euro per persoon.

Vorig artikel

Feestelijke lunch bij jubilerend restaurant De Vrienden van Jacob

Volgend artikel

Twee keer genieten van Twentse asperges bij Dorset in Borne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.