Nieuws

Oorlogswintermenu bij Hotel de Wereld in Wageningen

Hotel de Wereld in Wageningen komt met een Oorlogswintermenu. Dit vanwege ‘Wageningen 75 jaar Vrijheid’. De prijs? 19,45 euro.

In dit verassend smaakvolle menu maak je kennis met de producten die beschikbaar waren en waarmee werd gekookt ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Voor slechts 19,45 euro per persoon serveert Hotel de Wereld dit speciale driegangenmenu.

Het Oorlogswintermenu wordt aangeboden op donderdag 12 maart, vrijdag 20 maart, zaterdag 4 april of zondag 26 april.

Hotel de Wereld is gevestigd aan het 5 Mei Plein in hartje Wageningen en vormt de plek waar de geallieerden de Duitse bezetters een overgave overeen kwamen in 1945. Het hotel kwam in 2017 in handen van de familie De Vries, die in Arnhem Landgoed Groot Warnsborn runnen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Lucas & Friends-menu bij Restaurant Lucas Rive in Hoorn

Volgend artikel

Dit drink je bij deze Italiaanse klassiekers

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.