Nieuws

Ontdekkingstocht bij Het Koetshuis met aansluitend lunch

Wat is er leuker dan het eten in de natuur te zoeken en dit een uur later op sterniveau op je bord geserveerd te krijgen. Bij Het Koetshuis in Bennekom gebeurt dit op zaterdag 31 oktober.

Dan wordt er een ontdekkingstocht door de achtertuin bij Het Koetshuis gehouden. Chef-kok Niels van Dooijeweert neemt bezoekers mee naar de mooiste plekjes rondom restaurant.

Op zoek naar paddenstoelen, kruiden, eetbare bloemen en al het moois wat het bos rond Het Koetshuis in het groene Bennekom te bieden heeft. Na een zoektocht wordt de ochtend bij terugkomst bij het restaurant afgesloten met een aperitief met amuses.

5-gangenlunch
Intussen zijn de koks van Het Koetshuis al druk in de weer om een heerlijke lunch te maken met de gevonden producten. Om 12.30 uur gaan de gasten aan tafel voor een uitgebreide 5-gangenlunch met bijpassende wijnen. Om 16.00 uur wordt de middag afgesloten met koffie of thee en huisgemaakte zoetigheden.

Deelnemen aan deze ontdekkingstocht kan voor 125 euro per persoon. Reserveren kan via info@hetkoetshuis.nl.

 

Vorig artikel

Video: de Nederlandse wijnen op Proefschrift Wijnconcours

Volgend artikel

Video: Jamie’s Italian Restaurant in de Markthal Rotterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.