Vakantie in eigen land

Ontdek het Westland vanaf het water met Hotel Maassluis

Leer Maassluis en omgeving kennen vanaf het water met het (R)Vaar Arrangement van Hotel Maasssluis. Onderdeel van je verblijf is een drie uur durende boottocht, terwijl je geniet van een luxe borrelplank en bubbels. In de avond word je culinair verwend met een driegangenmenu.

Genieten van de zon op een kruiserjacht met een luxe borrelplank en bubbels? Dat kan! Ontdek het Westland vanaf het water met het (R)Vaar Arrangement van Hotel Maassluis.

Luxe kamer
Je overnacht in een luxe kamer aan de Nieuwe Waterweg en een ontbijt de volgende morgen is inbegrepen. Het diner is een culinair driegangenmenu in restaurant Hven.

Boottocht
Op een kruiserjacht geniet je van de zon, een luxe borrelplank en bubbels, en leer je de bijzondere omgeving van Maassluis kennen. Je bezoekt onder andere Vlaardingen, Schiedam en Schipluiden.

Bubbels
Tijdens de vaart geniet je van een fijne borrelplank en ijskoude proseccobubbels. ‘Als een god in Frankrijk in eigen land’ is dan ook niet voor niets het motto van dit arrangement. De kosten bedragen 315 euro op basis van een verblijf met twee personen.

Vorig artikel

Ervaar de Utrechtse Heuvelrug bij Kasteel Kerkebosch in Zeist

Volgend artikel

Mondragon verwent fijnproevers met het beste van Zeeland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.