Vakantie in eigen land

Ontdek het bijzondere Kingstreet met het belevingsarrangement

Kom jij Kingstreet ontdekken? Dit restaurant is onderdeel van Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn en richt zich op het serveren van lokale producten, slow food en grill. Met dit arrangement geniet je van een high wine in de lounge en een diner van vijf gangen.

Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn is gelegen direct naar Paleis Het Loo. Een perfecte uitvalsbasis dus om de Gelderse stad te ontdekken.

Restaurant en lounge
Restaurant Kingstreet richt zich op lokale producten, slow food en grill. Met het Belevingsarrangement geniet je van een high wine in de Kingstreet lounge of op het terras en een vijfgangendiner.

High wine
Je start je high wine met prosecco en gedurende de avond krijg je koude en warme lekkernijen geserveerd met diverse bijpassende rode en witte wijnen.

Overnachten
De tweede avond neem je plaats in het restaurant voor een bijzonder vijfgangendiner. Overnachten doe je in een van de 94 royale hotelkamers.

Bilderberg
Bij Bilderberg hebben ze oog en oor voor je persoonlijke wensen en doen de medewerkers er alles aan ervoor te zorgend dat deze tot in detail worden vervuld. Ook met gepaste afstand word je ontvangen met de gastvrijheid die je gewend bent van Bilderberg.

Ontbijt
Het Kingstreet Belevingsarrangement bestaat uit twee overnachtingen in een comfort kamer, twee keer het Bilderberg Ontbijt, een uitgebreide high wine in de Kingstreet Lounge en een bijzonder vijfgangendiner in restaurant Kingstreet.

Vorig artikel

Video: Martin Kruithof is Paling Patron 2020

Volgend artikel

Tien jaar boomhut Kaban Kapellerput: genieten op grote hoogte

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.