Nieuws

Ontdek Delden en omgeving met Carelshaven Special

Er even helemaal uit op nog geen anderhalf uur rijden van Utrecht. Delden, stadje in Overijssel met 7.000 inwoners en veel ruimte en groen. Met de 2-daagse Carelshaven Special prima te doen om het gebied te ontdekken.

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden heeft een aantrekkelijk 2-daagse Carelshaven Special in de aanbieding. Niet voor 145 euro per persoon, maar nu voor 119 euro.

Het arrangement bevat:

  • Ontvangst met bubbels
  • 1 x overnachting op basis van een tweepersoonskamer
  • 1 x uitgebreid Champagne ontbijtbuffet
  • 1 x luxe 7-gangen ‘Cafel’s Flavour’ diner
  • Gratis parkeren, wifi en fiets- en wandelroutes

Reserveren voor deze speciale actie kan door te bellen met 074-3761305 onder vermelding van ‘2-daagse Carelshaven Special’.

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven ligt aan de Hengelosestraat 30 in Delden, niet ver van aantrekkelijke steden als Hengelo, Almelo en Enschede. Het horecabedrijf staat sinds 2014 onder leiding van Alco en Evelyn van Berkel, die het veelzijdige bedrijf stapsgewijs moderniseren.

De keuken van Carelshaven staat bekend als eigentijds met traditionele klassieke seizoensgebonden gerechten. Chef-kok is Daniel Nijkamp, die uit de regio afkomstig is en er ervaring heeft opgedaan bij toonaangevende restaurants.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wijnspijs-avond bij Het Oude Dykhuys in Lisserbroek

Volgend artikel

Savarin in Rijswijk stunt met jubileummenu

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.