Partnercontent

Ontdek de smaakvolle magie van kerst met Schmidt Zeevis

Partnercontent – De temperaturen dalen, lichtjes fonkelen en de feestelijke sfeer komt langzaam tot leven. Het is bijna tijd voor de meest betoverende periode van het jaar: kerst! Bij Schmidt Zeevis begrijpen ze dat niets zo fijn is als samen genieten van heerlijk eten met vrienden en familie.

‘Wij geloven namelijk in het creëren van culinaire ervaringen die verbinden, vreugde brengen en glimlachen verspreiden aan de eettafel bij vrienden en familie’, aldus de Rotterdamse visspecialist.

Daarom presenteren Schmidt Zeevis met trots de kerstbrochure voor 2023. ‘Op deze manier hopen wij met onder andere het kerstmenu onze klanten te verwennen met heerlijk eten.’

Zorgvuldig samengesteld assortiment

Het team van deze vriend van ChefsFriends heeft het kerstassortiment samengesteld, zodat je tijdens de feestdagen alleen het allerbeste serveert. De kerstbrochure biedt een overvloed aan keuzes om de feesttafel te vullen.

Met slechts een paar klikken kun jij je favorieten kiezen, de bestelling plaatsen via de gebruiksvriendelijke webshop en het gemak van bezorging aan huis ervaren. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om je bestelling op te halen in de winkel aan de Matlingeweg 333.

‘Bij Schmidt Zeevis staan we klaar om je te helpen van deze feestdagen een onvergetelijke culinaire ervaring te maken. We wensen jou en je dierbaren fijne feestdagen en een gezond & gelukkig 2024!’

Download hier de Schmidt Zeevis Kerstbrochure.

Vorig artikel

Dit Nederlandse restaurant moet je in 2024 bezoeken (aldus experts)

Volgend artikel

Leroy Pechler nieuwe maître Inter Scaldes Kruiningen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.