Vakantie in eigen land

Ontdek de Achterhoek met dit fijne wandelarrangement

In het afwisselende landschap van de Achterhoek ben je nooit uitgewandeld. Speciaal voor de liefhebber hebben drie hotels van Hotels in de Achterhoek een heerlijk wandelarrangement voor je samengesteld. Op basis van drie routes wandel je van hotel naar hotel.

Loop over slingerende weggetjes en laat je verrassen door wat zich achter de volgende bocht verschuilt. Een charmant stadje met mooie oude gebouwen en gastvrije restaurants is nooit ver weg.

In de verte hoor je het geluid van rustig kabbelend water. Vervolg je weg door het bos en snuif de heerlijke geuren op.

Driegangenmenu
Tijdens dit vierdaagse arrangement wandel je van hotel naar hotel. Het is de uitgelezen kans om de Achterhoek te verkennen. Na een actieve dag kom je aan in het hotel, waar je ’s avonds geniet van een heerlijk driegangenmenu.

Ontbijt
De volgende dag vertrek je na een uitgebreid ontbijt voor weer een fijne dag wandelen door dit deel van Nederland. Alles wordt voor je verzorgd, zelfs het vervoer van je bagage.

Kleinste stadje van Nederland
Je start in het oudste hotel van de Achterhoek: Herberg de Gouden Karper in Hummelo. Vervolgens overnacht je bij Stadshotel Doesburg en Herberg de Gouden Leeuw in Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Je eindigt waar jij je arrangement bent begonnen.

Keuzenetwerk
De wandelroutes zijn gebaseerd op het keuzenetwerk. Dagelijks loop je tussen de 15 en 21 kilometer. Meer of minder kilometers zijn eenvoudig te regelen.

Vorig artikel

Maak een roadtrip en ontdek Nederland in de mooiste hotels

Volgend artikel

Genieten van gevogelte: let op ras, voeding en welzijn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.