Nieuws

Onno Kokmeijer gastchef bij Hofstede Meerzigt Zoetermeer

Hofstede Meerzigt in Zoetermeer verwelkomt Onno Kokmeijer als gastchef. Maandag 14 oktober komt de tweesterrenchef van Ciel Bleu Restaurant in Amsterdam in het kader van het ‘Starring Concept’ koken met eigenaar Alain Adriaanse. Voor 150 euro all-in geniet je van een bijzonder diner van vijf gangen.

Alain Adriaanse is in zijn Hofstede Meerzigt succesvol met zijn Starring Concept, dat mede mogelijk wordt gemaakt door S. Pellegrino. De chef-kok en eigenaar nodigt een sterrenchef uit om in zijn restaurant een bijzonder diner te serveren.

Ciel Bleu Restaurant
Maandag 14 oktober komt Onno Kokmeijer een avond de keuken overnemen. De tweesterrenchef van Ciel Bleu Restaurant in Amsterdam is de laatste gastchef van dit jaar. Hij serveert een diner van vijf gangen.

Chef’s Table
Een plek aan tafel kost 150 euro, dit bedrag is all-in. Wil je het helemaal bijzonder maken, kies dan voor een stoel aan de Chef’s Table.

Er is plaats voor vier personen en de kosten per couvert bedragen 300 euro. Om te reserveren, volg je deze link. Let op: doe dat voor 4 oktober.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Ervaar de magie van december bij Waldorf Astoria Amsterdam

Volgend artikel

Hutten nieuwe exploitant Avant-Garde van Groeninge

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.