Advertorial

Online wijncursus leuk als verjaardagscadeau of relatiegeschenk

Videotorail – Het jaar is net begonnen. Mooi moment om plannen te maken. Denk eens aan het volgen van een wijncursus. Gewoon online, lekker vanuit de luie stoel met je neus in het glas.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om online een wijncursus te volgen. En het is ook nog eens razend aantrekkelijk. Want door een samenwerking met Wijntrainingonline.nl kun je nu via ChefsFriends.nl met bijna 40 procent korting een cursus volgen.

Normaal kost een online wijncursus 129 euro. Nu kan dat voor slechts 79 euro! Voor 79 euro kun je vanuit achter de computer op het moment waarop jij wenst de cursus volgen. Spelenderwijs middels een soort van gamification leer je alles over wijngebieden, -soorten en –smaken.

Nog nooit werd het volgen van een wijncursus zo makkelijk en zo goedkoop. Gewoon via ChefsFriends.nl bestellen en profiteert van dit aantrekkelijke aanbod. Ook leuk om te geven als verjaardagscadeau of relatiegeschenk.

HIER BOEKEN

Vorig artikel

Verbouwing Wiesen Eindhoven: restaurant ‘moderner en warmer’

Volgend artikel

Hoogst haalbare Europese classificatie voor Hotel Okura Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.