Nieuws

‘Ongezouten mening’-dagen bij restaurant De Rozario Helmond

Een mooi en gedurfd initiatief van Jermain de Rozario. Woensdag 8 augustus gaat de nieuwe kaart draaien in zijn restaurant De Rozario in Helmond. Jij krijgt als gast de gelegenheid het menu als eerste te proeven ‘voor een zachte prijs’, in ruil voor eerlijk feedback.

Te pittig, te zout… als gast heb je een mening over de gerechten die je in je favoriete restaurant krijgt geserveerd. Heerlijk of fantastisch kan uiteraard ook zijn wat je ervan vindt.

Jermain de Rozario
Jermain de Rozario van restaurant De Rozario in Helmond is op zoek naar die meningen. Woensdag 1 augustus start hij met een nieuwe kaart en daarop wil hij respons.

Nieuw menu
‘Een menu wordt pas echt groot wanneer je ook luisterde naar je gasten’, aldus Jermain. ‘Misschien is een gerecht net iets te pittig of misschien wel net iets te zout.’

En exact daarom heeft de chef-kok een nieuw initiatief in het leven geroepen: de ongezouten mening-dagen.

Mening van gasten
Als gast krijg je de gelegenheid om voor een zachte prijs als één van de eersten het nieuwe menu te proeven (in dit geval 6 gangen voor 45 euro). De tegenprestatie is dat je per gerecht je mening noteert en deze aan het eind van de avond inlevert.

JRE-Nederland
De ongezouten mening-dagen vinden plaats op woensdag 8, donderdag 9, en zondag 12 augustus. Reserveren kan via de website van restaurant De Rozario, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

Vorig artikel

Zes gangen voor de prijs van vier bij De Jonge Dikkert Amstelveen

Volgend artikel

Boschendal-picknick in tuin bij Central Park in Voorburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.