Nieuws

Nu ook goed slapen bij restaurant Katseveer in Wilhelminadorp

Na een heerlijke avond – of middag – bij sterrestaurant Katseveer in Wilhelminadorp is het nu ook mogelijk om er te overnachten. Eigenaren Jessica en Rutger van der Weel hebben boven hun eetgelegenheid appartement Zilte Lucht gerealiseerd, met uitzicht over de Oosterschelde.

‘Na maanden klussen is appartement Zilte Lucht klaar’, zo laten Jessica en Rutger van der Weel van Katseveer in Wilhelminadorp weten. ‘Het appartement bevindt zich boven ons restaurant.’

Oosterschelde
Gasten die er verblijven, hebben de beschikking over twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken, een badkamer en een apart toilet.

Vanuit het losstaande bad in de master bedroom heb je uitzicht over de Oosterschelde en aan die kant van het appartement is eveneens een balkon gerealiseerd.

Reserveren
Het appartement is te huur vanaf twee nachten. Arrangementen inclusief lunch of diner zijn beschikbaar. Voor meer informatie over het appartement, prijzen en arrangementen kun je terecht op de website van restaurant Katseveer.

Vorig artikel

Win lunch of diner van Wolfslaar met nieuwjaarswens

Volgend artikel

Ron Blaauw introduceert variabele prijzen in zijn restaurants

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.