Nieuws

Nostalgisch menu bij Van der Valk-hotel in Assen

Het Van der Valk-hotel in Assen gaat het à-la-carterestaurant in het nieuwe jaar volledig vernieuwen. Tot die tijd, dat is tot en met 1 januari 2017, wordt een nostalgisch menu van drie gangen geserveerd voor 29,95 euro per persoon.

Deze week kun je nog afscheid nemen van het huidige à-la-carterestaurant van het Van der Valk-hotel in Assen. Tot en met zondag 1 januari wordt een nostalgisch menu geserveerd.

Verbouwing
Van 2 januari tot en met begin april is het restaurant gesloten vanwege een verbouwing en worden lunch en diner elders in het hotel geserveerd. Voor Pasen moeten de deuren van de vernieuwde eetgelegenheid weer openen.

Garnalencocktail
Het nostalgisch menu bestaat uit drie gangen en kost 29,95 euro per persoon. Voorgerecht is een ‘Dutch shrimp cocktail’: Hollandse garnalen met heerlijke ouderwetse cocktailsaus.

Jus de veau
De tweede gang is een jägerschnitzel met een jus de veau rijkelijk gevuld met uien, spekjes en champignons. Het diner wordt afgesloten met een dessert van sorbetijs met vruchten en slagroom.

Vorig artikel

Heerlijk avondje uit bij De Goudplevier in kerstvakantie

Volgend artikel

Imko’s Puur Zee viert verjaardag met extra feestelijk menu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.