Nieuws

Nolet Distillery en d’Vijff Vlieghen openen pop-up bar

D’Vijff Vlieghen en Nolet Distillery hebben in Amsterdam een pop-up bar geopend. Sinds 1 december serveren de Fabulous Shaker Boys in Bar de Vlieg aan de Spuistraat een mooie selectie uit het assortiment van de 325 jaar oude distilleerderij uit Schiedam, met bijpassende bites van het Amsterdam restaurant.

Pop-up Bar de Vlieg is een initiatief van het Amsterdamse restaurant d’Vijff Vlieghen en Nolet Distillery uit Schiedam.

Distilleerderij
De komende vier maanden is de tijdelijke gelegenheid in handen van de Fabulous Shaker Boys en vind je op de kaart een mooie selectie uit het assortiment van de 325 oude distilleerderij.

Amsterdams restaurant
De naam van de pop-up bar is een verwijzing naar d’Vijff Vlieghen. Dit Amsterdamse restaurant verzorgt de bites in Bar de Vlieg.

NH Hotel Group
De eetgelegenheid is onderdeel van NH Hotel Group en kent een rijke historie. Onder andere Winston Churchill, de presidenten Roosevelt en Gorbatsjov, Bruce Springsteen en Walt Disney waren er te gast.

Bar de Vlieg
Bar de Vlieg is sinds 1 december vijf dagen per week geopend van 17.00 tot 24.00 uur en bevindt zich aan de Spuistraat 294.

Vorig artikel

Blog Bourgondisch Lifestyle: kazen wassen en borstelen

Volgend artikel

Eindejaarsfeest bij bar SPARK van hotel Hilton The Hague

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.