Nieuws

Nog een keer genieten bij Juliana met Augustus Summer Special

Restaurant Juliana in Valkenburg gaat dicht. Het culinaire instituut gaat zich volledig richten op de hotellerie. Wie nog één keer culinair wil genieten van Juliana, kan tot en met zaterdag 26 augustus aanschuiven voor de Augustus Summer Special.

Wie is er niet groot mee geworden, zou je haast zeggen bij het roepen van de naam Juliana. Veel topchefs leerden hun vak in deze roemruchte Limburgse keuken.

De laatste chef die aan het roer staat is Herman Cooijmans. Hij trekt na 26 augustus de keukendeur dicht en gaat op zoek naar een nieuwe werkgever. Juliana gaat zich vanaf dat moment volledig richten op slapen en ontbijten. Wel zijn er na 1 september overdag kleine hapjes te bestellen volgens het principe ‘b&b garni stijl’.

Augustus Summer Special
Vanwege de aangekondigde sluiting van het restaurant is er een speciaal arrangement samengesteld, de Augustus Summer Special. Dit arrangement bevat een cocktail als aperitief, het ‘Favorites 4-gangenmenu’ met tafelwater en brood en boter, 3 glazen begeleidende wijn, inclusief overnachting, continentaal ontbijt, gratis parkeren en een stadsplattegrond van Valkenburg.

Het uitgebreide arrangement wordt tot 27 augustus van vrijdag op zaterdag aangeboden voor 120 euro per persoon op basis van 2 personen per kamer. Reserveren kan door te bellen met 043-6012244.

Hotel Juliana is een uitstekende uitvalsbasis om Valkenburg en het Heuvelland te verkennen. Dus dit Augustus Summer Special is een prima mogelijkheid om de zondag nog te genieten van de prachtige omgeving. Zo wordt een weekendje Zuid-Limburg nog leuker!

Vorig artikel

Kort onderzoek: Wat vind jij van ChefsFriends.nl?

Volgend artikel

Zomerdeal in augustus bij De Loohoeve in Schoonloo

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.