Nieuws

Noble viert 5-jarig jubileum met serie smaakevents

Restaurant Noble in ’s-Hertogenbosch bestaat 5 jaar. Reden voor chef-kok Edwin Kats om de komende tijd flink uit te pakken. Dat doet hij met een serie van prachtige diners met onder andere gastchefs.

Op 10 september 2013 opende Noble zijn deuren aan het Wilhelminaplein in Den Bosch. Om dit vijfjarig bestaan te vieren heeft patron-cuisinier Edwin Kats van maandag 29 oktober tot en met vrijdag 2 november een aantal bijzondere avonden in petto.

Wat kunnen de gasten verwachten? Gastoptredens van topchefs Dennis Kuipers (Vinkeles*) en Robert Kranenborg met wie Edwin Kast in het verleden een speciale band heeft opgebouwd, een moment om zijn chef Lars Albers in het zonnetje te zetten en een fantastische avond met Italiaanse wijnen van Gaja. Edwin zelf zal de gasten laten proeven van de mooiste gerechten uit de restaurants waar hij de afgelopen vijfentwintig jaar heeft gewerkt.

Dennis Kuipers
De serie smaakevents start op maandag 29 oktober om 18.30 uur met Dennis Kuipers. Dennis verzorgt een zesgangendiner dat inclusief amuses, wijnen en Champagne wordt aangeboden voor 135 euro.

Lars Albers
Een dag later, dinsdag 30 oktober, is het de beurt aan Lars Albers, de rechterhand van Edwin Kats. Lars kookt een vijfgangendiner. Inclusief amuses, wijnen en Champagne wordt deze aangeboden voor 125 euro per persoon. De ontvangst is om 18.30 uur.

Edwin Kats
Woensdag 31 oktober staat de meester zelf centraal. Dat maakt Edwin Kats een vijfgangendiner die inclusief amuses, wijnen en Champagne wordt aangeboden voor 125 euro. Reserveren is gewenst!

Culinaire wijnavond
Donderdag 1 november is de avond van een bijzondere culinaire wijnavond. Dan wordt het familieverhaal van de prachtige Italiaanse wijn Gaja verteld én geproefd. De mooiste wijnen komen op tafel en de mooiste bijpassende gerechten. Zes gangen, inclusief amuses, wijnen en Champagne voor 195 euro per persoon. Een avond die u zich lang zult herinneren, belooft Edwin ons.

Robert Kranenborg
De feestweek wordt op vrijdag 2 november afgesloten met Robert Kranenborg. De kookgrootmeester zelf staat achter de kachel en zorgt voor een zesgangendiner. Die inclusief amuses, wijnen en Champagne wordt aangeboden voor 150 euro. De ontvangst is 18.30 uur en reserveren is gewenst.

Reserveren voor een of meerdere avonden kan door te bellen met 073-6132331.

Kortom, een hele week culinaire events met veel allure bij de jarige job; Noble. Noble is gevestigd aan het Wilhelminaplein 1 aan de rand van het centrum van Den Bosch. Bezoekers kunnen gratis parkeren op eigen terrein. Noble beschikt over een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

 

Vorig artikel

Cooqing introduceert de Cooqing Voucher

Volgend artikel

Eigen restaurantweek Wolfslaar weer in aantocht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.